Fes-te voluntari

Si tens ganes de col·laborar amb ACIM, fes-te voluntari de l’entitat i participa en l’organització dels actes, impulsa les campanyes o ajuda’ns a millorar el dia a dia de l’entitat. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Fes-te soci

Pasaràs a formar part d’una entitat amb prop de 100 socis. Fent un petit esforç contribuiràs a treballar per la infància maltractada. Ara és l’hora de treballar pels drets dels infants, fes-te soci d’ACIM!

Donació corporativa

La donació corporativa és una manera de posar en acció la resposabilitat social corporativa, tot recolzant programes amb impacte social demostrable com ara l’ajuda a la infància en risc. Posa’t en contacte amb nosaltres.

Donació individual

No hi ha cap quantitat que sigui massa gran o massa petita per per una donació individual, i la pots fer una sola vegada o tantes vegades com vulguis. Fent una donació a l’ACIM ajudaràs a promoure el bon tracte entre els infants amb els nostres programes i a intervenir de manera molt directa per ajudar als infants i les seves famílies. Fes una donació. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’expliquem com fer-ho.

Treballar a l’ACIM

Actualment no hi ha cap lloc de treball en oferta a l’ACIM.