El passat 9 de març es va presentar el llibre ‘Els braços que no malcrien’, editat amb la col·laboració de l’ACIM i el suport de la Diputació de Lleida. En l’acte, celebrat a la Sala A. Perenya (Reg. Cultura Aj. Lleida) van participar el tresorer de l’ACIM, Sr. Vicente Mora Baringo, la directora de Pagès Editors, Sra. Eulàlia Pagès i les autores, Sres. Itziar Fernández i Carme Gabarrell.

IMG-20170302-WA0005IMG_20170309_192234

 

Continuen les Sessions Formatives per a professionals amb les Conclusions del Grup de Treball Interdisciplinari sobre Vulneració dels drets dels infants en ruptures conflictives de parella, que estan tenint lloc a diverses poblacions del territori català. Després d’haver tingut lloc a Vilafranca del Penedès, Badalona, Barcelona, Mataró, Lleida, Girona, Tarragona, La Seu d’Urgell i Balaguer, la propera tindrà lloc a Vielha el dia 4 d’abril.

Consulteu aquí l’agenda complerta

L’assistència és gratuïta, amb inscripció prèvia a acim@acim.cat

 

 

Des de l’ACIM acabem de llençar el primer número d’una newsletter, que editarem amb freqüència bimensual, amb l’objectiu de donar difusió a la tasca de l’associació i també facilitar la comunicació amb i entre els socis i sòcies.

ACIM_Newsletter_Febrer 2017