L’ACIM organitza una sessió teòric pràctica sobre Violencies visibles i invisibles a l’escola, en el marc del grup de treball sobre aquesta qüestió.

Tindrà lloc el dia 21 de novembre de 17.30 a 20.30 h a la seu de l’ACIM (C/ Pere Vergés, 1, Planta 10). La inscripció és gratuïta fins a completar l’aforament a acim@acim.cat.

Trobareu el programa aquí­.

 

I a Mataró, l’ACIM organitza una sessió formativa per a professionals sobre Vulneració dels drets dels infants en les ruptures conflictives de parella, en col·laboració amb l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró.

Serà el 29 de novembre de 18 a 20 hores a Mataró. L’assistència és gratuïta amb inscripció prèvia a acim@acim.cat.

Consulteu el programa aquí.

 

Ja podeu consultar el darrer número de la nostra Newsletter, del mes de setembre, una publicació virtual que editem amb freqüència bimensual, amb l’objectiu de donar difusió a la tasca de l’associació i també facilitar la comunicació amb i entre els socis i sòcies. Podeu consultar els números anteriors aquí.

 

En el marc del Grup de Treball sobre Vulneració dels Drets dels Infants en les ruptures conflictives de parella, recentement s’han dut a terme sessions formatives adreçades a professionals, que s’han impartit en diferents punts del territori català. El resultat d’aquest treball s’ha materialitzat en un Document de conclusions amb el seu Resum executiu i una Guia Pràctica adreçada als pares i mares, fills i filles i professionals.

Consulteu tota la informació d’aquest grup de treball aquí.