Un de cada cinc

Un de Cada Cinc és una campanya promoguda pel Consell d’Europa, dintre del seu programa “Construïm una Europa per a i amb els Infants”, adreçada específicament a la prevenció de l’Abús Sexual Infantil, tot sensibilitzant la població i donant eines d’autoprotecció als propis infants.

A través de les presentacions d’aquesta campanya a diferents capitals de província i comarcals, ens adrecem principalment als col·lectius professionals relacionats quotidianament amb la infància (educació, lleure, serveis socials, pediatria), i promovem la celebració d’una taula rodona integrada per professionals locals dels diferents àmbits per intercanviar opinions, dubtes i bones pràctiques sobre la detecció, prevenció i actuació en casos de maltractament infantil.

Com a complement de les presentacions, oferim Seminaris Formatius sobre els mateixos temes –prevenció, detecció, indicadors, intervenció, protocols, etc.- adaptables en els seus continguts, durada i horaris als diferents col·lectius professionals destinataris.

Barcelona – Jorge-Barudy
Barcelona – José-Manuel-Alonso-Varea
Barcelona – Vicki-Bernadet
Lleida Lourdes-Zanuy
Lleida – Maria-Eulàlia-Palau
Lleida – Teresa-Vallmanya
Lleida – Vicente-Mora
Tarragona – Olga-Ibáñez
Tarragona – Raül-Aguilar
Vic – Fina-Collell
Vic – Josep-Roca-Carrió
Vielha – Imma-Caubet

Podeu consultar tots els materials de la Campanya en català al web del mateix Consell d’Europa a través de http://www.underwearrule.org/default_CAT.asp

sWeb-20121007103413-77