DE GRAN VULL SER MONITORA!

Coincidint amb el Dia Mundial dels Drets dels Infants, des d’ACIM i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona volem promoure la importància dels professionals del lleure i l’esport per a la prevenció de situacions de violència en infants i adolescents.

Podríem pensar que els monitors, les monitores, els entrenadors o les entrenadores només tenen un paper clau en l’educació dels infants. Però el seu paper va molt més enllà ja que aquests professionals poden arribar a establir vincles afectius i de confiança amb els nens, les nenes, o adolescents. Aquests vincles són una font fonamental, no només per a un creixement saludable dels infants, sinó també per a la prevenció de situacions de maltractament.

Per aquest motiu hem elaborat un vídeo didàctic anomenat “De gran vull ser monitora”, adreçat especialment a aquests professionals, i que té l’objectiu d’oferir coneixement sobre el bon tracte en l’àmbit del lleure i l’esport ja que considerem que és una eina molt efectiva per a la prevenció de situacions de violència.

Monitors, monitores, entrenadors, entrenadores, autoritats de centres esportius o d’oci, creiem que val molt la pena que el visualitzeu i que si necessiteu més informació ens contacteu!

#stopviolènciainfantil #entitatcompromesaambelsdretsdelsinfants #bontracte #acim #dretsdelsinfants

 

Post Author: ACIM