25è aniversari

El 27 de maig de 2013 a l’ACIM vam celebrar el nostre 25è Aniversari a l’Auditori del Casal del Metge, a Barcelona. En aquest dia tan especial vam comptar amb la participació d’amics i amigues, professionals dels diferents àmbits relacionats amb la infància i adolescència i un gran nombre de persones amb un gran esperit col·laborador.

Vam tenir el plaer de retrobar-nos amb socis fundadors, antics i actuals, companys i companyes que han col·laborat, d’una manera o altra, en una tasca que des de l’entitat venim desenvolupant any rere any, amb el compromís unilateral en la defensa dels Drets de la Infància i Adolescència, sumant esforços i encaminant projectes de cara a l’atenció i el bon tracte dels més petits.

La celebració va reunir artistes professionals de diferents àmbits -teatre, música, interpretació- que van col·laborar de manera desinteressada. Els nostres agraïments a Quim Cases, presentador, que amb la seva elegància i professionalitat va conduir l’acte al llarg de tot el programa. A Jordi Querol, que ens va delectar tots els sentits amb un conjunt de melodies meravelloses. A la Mercè Framis, que amb delicadesa i emoció ens va representar l’obra “Jo tinc una Caseta” de R. Folch i Camarasa amb les seves Ombres Xineses. A Aaron Ribas, un jove músic que va sorprendre’ns amb la seva màgia al piano. A la Marga Carbonell i la seva titella “La Canija” que van representar amb humor i passió l’esperit flamenc. I per últim, agrair a la Sant Andreu Jazz Band i el seu grup de joves artistes que van donar el toc final a aquesta celebració tan significativa per a nosaltres.[/tp]