Jornada formativa: La Llei Orgànica de protecció integral a la infància i l’adolescència enfront de la violència i les implicacions en l’àmbit esportiu

Benvolguts/des,

Us compartim la Jornada formativa que es realitzarà el dijous, 30 de setembre de 2021, de 18 a 20 hores sobre “La Llei Orgànica de protecció integral a la infància i l’adolescència enfront de la violència i les implicacions en l’àmbit esportiu”.

Dia i hora: dijous, 30 de setembre de 2021, de 18 a 20 hores
Organitza: Consell Català de l’Esport (Generalitat de Catalunya) i Associació Catalana per a
la Infància Maltractada (ACIM)
Lloc: Jornada per videoconferència

Programa

  • Presentació i benvinguda, a càrrec de Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, de la Generalitat de Catalunya.
  • Parlament a càrrec de Carme Tello, presidenta de l’Associació Catalana per a la Infància Maltractada.
  • Projecció del vídeo “Stop violència infantil”, editat per la Fundació Barça.
  • “Mesures d’actuació enfront de la violència en l’àmbit esportiu i d ́oci”, a càrrec de Pilar Tintoré, advocada de família i presidenta de la Secció d’Infància i Adolescència de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
  • “Projectes sobre protecció a la infància en entitats esportives”, a càrrec de Laura Sabaté, coordinadora de projectes de la Fundació Barça.
  • “Materials i eines de treball per abordar la violència i l’abús sexual en l’esport”, a càrrec d’Anna Vilanova, professora de Sociologia i Història de l’INEFC –Universitat de Barcelona i directora de l’Observatori Català de l’Esport.
  • Taula rodona, debat i discussió.
    Conductor: Vicente Mora, pedagog i tresorer de l’Associació Catalana per a la Infància Maltractada (ACIM).
  • Tancament de la Jornada.

 

Inscripció

Per fer la inscripció, empleneu les dades del formulari de la Jornada formativa “La Llei Orgànica de protecció integral a la infància i l’adolescència enfront de la violència i les implicacions en l’àmbit esportiu” (https://esport.gencat.cat/menor), abans del 28 de setembre.

Les persones inscrites rebran el mateix dia de la Jornada, al matí, l’enllaç de la videoconferència per connectar-s’hi.

Les places són limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció.

Per a mès informació aquí.

Post Author: ACIM