Campanya “Si o Si protegim a la infància i la adolescència”

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Infància i Adolescència del pròxim 20 de novembre, des d’ACIM llancem la campanya:

“Sí o Sí protegim a la infància i a l’adolescència” dirigida a TOTES les entitats de l’esport, oci i cultura que treballen amb menors per tal d’alertar-les, com exigeix la llei, de tenir ben establerts els seus protocols s’actuació davant situacions de maltractament i violències sexuals.

Comptar amb ells és cuidar als nostres menors!

Durant aquests dies estigueu pendent de les nostres xarxes ja que compartirem moltes idees que ajuden a les entitats a estar regulades davant la llei de protecció a la infància i adolescència.

I si tens dubtes, contacta amb nosaltres!

#siosiprotegimalainfanciaiadolescencia

Els vestuaris són zones en les quals s’ha de prestar especial atenció en relació al que contempla i exigeix la llei de protecció al menor. En aquest vídeo la psicòloga infantojuvenil Mònica Torres, explica clarament com les actuacions són necessàries per a prevenir violències sexuals i/o situacions de maltractament que poden ocórrer de diferents formes.

Si tens dubtes sobre la implementació d’un protocol de prevenció dels abusos sexuals i altres maltractaments en l’àmbit de l’educació en el lleure en la teva entitat, contacta’ns!

#siosiprateginalainfanciaiadolescencia

Més documentació:
Entrades recents: